Opleidingen voor sociale-economieondernemingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de opleidingen die nuttig zijn voor sociale-economieondernemingen (doelgroep- en omkaderingspersoneel). Deze opleidingen vanuit socialeeconomie.be zijn gefinancierd door de Vlaamse overheid in opdracht van de Vlaamse minister van Sociale Economie.

 

 


Bootcamp Sociaal Ondernemen

De Punt lanceert een 7e editie van het succesvolle Bootcamp Sociaal Ondernemen. 4 dagen vol inspiratie, voor iedereen met een sociaal ondernemingsidee en veel goesting. Ze leggen samen met jou de weg af van idee tot werkbaar plan.

Voor wie?

  • Startende en ervaren ondernemers
  • Intrapreneurs en entrepreneurs
  • Concreet, innovatief en haalbaar sociaal ondernemingsidee

Wanneer?
Dinsdag 30 mei (10u) t.e.m vrijdag 2 juni (14u30)

Waar?
Heerlijckyt van Elsmeren, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets

Kostprijs?
€250 (excl. BTW)

> Neem snel contact op met Pieter Werrebrouck want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar
09 272 79 00
pieter@depunt.be

 


Opleiding ‘financieel management in de sociale economie’

Sociale ondernemers staan voor een grote uitdaging: hun sociale én economische doelstellingen beiden realiseren. Goed financieel management is daarin cruciaal. Weet je welke activiteiten rendabel zijn? Beschik je over de juiste cijfers om investeringsbeslissingen te nemen? Hoe bereken je een correcte kostprijs?

Hoe bereken je een correcte kostprijs? In deze opleiding spijker je als financieel verantwoordelijke je cijfermatige kennis bij:

Maandag 23 januari 2016 in Gent

 


 

Duurzaam Bezig: lerend netwerk over duurzaamheidsrapportering

In het najaar van 2016 kon je tijdens vier werkateliers het fenomeen ‘duurzaamheidsrapportering’ besnuffelen (een synthese van al jouw initiatieven op vlak van duurzaamheid, zeg maar). Nu zijn we toe aan fase 2: binnen een lerend netwerk werken we samen jouw duurzaamheidsrapport in de praktijk uit.

Aansluiten bij het lerend netwerk Duurzaam Bezig?