Opleidingen voor sociale-economieondernemingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de opleidingen die nuttig zijn voor sociale-economieondernemingen (doelgroep- en omkaderingspersoneel). Deze opleidingen vanuit socialeeconomie.be zijn gefinancierd door de Vlaamse overheid in opdracht van de Vlaamse minister van Sociale Economie.

 


Studie- en inspiratieavonden coöperatief ondernemen in zorg en welzijn

Het zorglandschap is in volle verandering. Deze groeiende complexiteit doet organisaties stilstaan bij hun organisatie- en rechtsvorm. Wat is de meest opportune vorm voor een organisatie om zijn aanbod en zijn interne werking te organiseren? Om tegemoet te komen aan de vragen en noden die de sector heeft over de coöperatie als mogelijke organisatievorm organiseert Sociale Economie, in samenwerking met Cera, SOM en Zorgnet-Icuro, twee studie- en inspiratieavonden in Mechelen (12/06) en in Brugge (21/06).

Voor wie?

Directies, leden van de raad van bestuur en leden van algemene vergadering, personeel van door Vlaanderen erkende voorzieningen binnen zorg en welzijn.

Wanneer?

  • 12 juni van 17u30 tot 21u in Mechelen 
  • 21 juni van 17u30 tot 21u in Brugge

Deelnemende organisaties kunnen op deze dagen een individueel feedbackgesprek (30 à 60 minuten) krijgen op hun coöperatieve vraagstukken (14u30 – 17u30).

Waar?

  • 12 juni: Gebouw De Noker, Nokerstraat 4, 2800 Mechelen
  • 21 juni: Psychiatrisch ziekenhuis Onzelievevrouw, Koning Albert I-laan 8, 8200 Brugge

Kostprijs?
Deelname is gratis

Meer info?

Mail naar grieke.forceville@hefboom.be of bel 0498 244 799

Schrijf je in voor deze gratis studie- en inspiratieavond »