Vrijetijdsmarkt bij Opnieuw & Co Duffel op zaterdag 16 september

Nog steeds kunnen niet alle kinderen de stap zetten naar een sportclub. Goed vrijetijdsmateriaal en degelijke sportkledij zijn soms duur en die kosten wegen door op het gezinsbudget. Gemeente Duffel slaat daarom de handen in elkaar met Opnieuw & Co. Samen willen ze de drempel verlagen, zodat elk kind met het juiste materiaal zijn hobby kan beoefenen.

Vrijetijdsmarkt in de Duffelse vestiging van Opnieuw & Co

Op 16 september kan je in de Duffelse winkel van Opnieuw & Co terecht voor allerlei vrijetijdsmateriaal. Voetbal- en basketmateriaal, sportschoenen, sportkledij, inline-skates en nog veel meer. Zo kan elk kind het nieuwe werkjaar van zijn of haar vereniging goed inzetten. Er zijn ook enkele verenigingen met een werking voor kinderen en jongeren die in de loop van zaterdag aanwezig zullen zijn rondom de winkel van Opnieuw & Co om hun aanbod voor te stellen.

Wat valt er te beleven?

Naast de vrijetijdsmarkt zijn er ook enkele leuke activiteiten:

  • Van 10u tot 12u kan je meedansen met kindervolksdansgroep Kinnebaba
  • Van 12u tot 16u kan je deelnemen aan een gratis initiaties basket van Basketbalclub Duffel
  • In de namiddag kan je spelletjes spelen met de chirojongens en -meisjes van Duffel-Oost

Bovendien krijgt elke bezoeker een goodiebag mee naar huis.

Vrije tijd op maat van elk Duffels kind

Deze actie is een onderdeel van het project ‘Vrije tijd op maat van elk Duffels kind’. Voor dit project bundelen gemeente Duffel, Es Salaam, NT2, Sprang en de sport- en vrijetijdsverenigingen hun krachten. Zo wil het gemeentebestuur het vrijetijdsaanbod in de gemeente toegankelijk maken voor iedereen.

> Kom naar de vrijetijdsmarkt in de Duffelse winkel van Opnieuw & Co