Bekijk hier de lopende oproepen

 


 

Oproep uitbreiding lokale diensteneconomie 2018

Deadline: 27 april 2018

Vlaams minister van Sociale Economie voorziet 155 VTE extra inschakelingstrajecten binnen de Lokale Diensteneconomie (LDE). Met deze oproep wil de minister enerzijds bijkomende plaatsen voorzien voor bestaande projecten die kunnen aantonen dat ze maximaal inzetten op doorstroom van hun doelgroepwerknemers. Anderzijds wil de minister aan bestaande LDE-projecten die op dit ogenblik wel kwalitatief werken, maar nog niet voldoen aan de minimale schaalgrootte van 5 voltijdse doelgroepwerknemers, de kans geven om te groeien.

> Hier vind je alle informatie over de oproep


Duurzaam loopbaanbeleid

Deadline: 30 maart 2018

Met projecten binnen deze oproep wil ESF de werkbaarheid van jobs op de Vlaamse arbeidsmarkt verbeteren door het introduceren van een duurzaam loopbaanbeleid op organisatieniveau. Een duurzaam loopbaanbeleid kan leiden tot een win-winsituatie voor zowel medewerker als organisatie. Enerzijds schept dit beleid zinvolle en werkbare loopbanen voor werknemers waardoor ze langer en meer gemotiveerd aan de slag kunnen blijven. Anderzijds is het gericht op het waarborgen van de continuïteit van de organisatie.
> Hier vind je alle informatie over de oproep


Anders organiseren

Deadline: 30 maart 2018

Projecten binnen deze oproep nemen de structuur van arbeidsdeling onder de loep.  Organisaties  krijgen de kans om op maat van hun organisatie op zoek te gaan naar een structuur van arbeidsdeling die medewerkers meer autonomie geeft, hen terug zicht geeft op het grotere geheel, minder stress bezorgt en die de organisatie wendbaarder maakt. Enkel organisaties met minstens 20 werknemers kunnen een project indienen. 

> Hier vind je alle informatie over deze oproepOp deze pagina staan alle reeds afgelopen oproepen
 

 

Heb je zelf een interessante oproep gezien? Geef ons een seintje via info@socialeeconomie.be