Bekijk hier de lopende oproepen

 

Oproep tot ondersteuning voor sociale ondernemers die werkzoekenden, kansengroepen en doelgroepwerknemers willen inschakelen

Het Departement Werk en Sociale Economie lanceert een opdracht tot begeleiding van startende sociale ondernemers die in hun onderneming werkzoekenden, kansengroepen en/of doelgroepwerknemers willen inschakelen, of bestaande ondernemingen die daarin willen groeien. De opdracht voorziet o.m. in het screenen van ondernemingsideeën, de intake van in aanmerking komende ondernemers en hun trajectbegeleiding. Na afloop van de opdracht moeten 35 deelnemers klaargestoomd zijn om met een succesvol ondernemingsplan te kunnen op- of doorstarten. Wie er precies begeleid kan worden, welke prioriteiten daarbij gelden en waaraan de begeleiding moet voldoen, lees je in de opdrachtomschrijving.

> Ben je geïnteresseerd? Hier vind je de publicatie. Je kan je offerte indienen tot 15 januari 2018 (11u).


Oproep tot ondersteuning voor nieuwe participatieve en coöperatieve ondernemingsmodellen

Het Departement Werk en Sociale Economie lanceert een opdracht tot begeleiding van startende ondernemingen die een participatief of coöperatief ondernemingsmodel overwegen, of bestaande ondernemingen die daarnaar willen overstappen. De opdracht voorziet o.m. in het screenen van ondernemingsideeën, de intake van in aanmerking komende ondernemers en hun trajectbegeleiding. Na afloop van de opdracht moeten 50 deelnemers klaargestoomd zijn om met een succesvol ondernemingsplan te kunnen opstarten.
Wie er precies begeleid kan worden, welke prioriteiten daarbij gelden en waaraan de begeleiding moet voldoen, lees je in de opdrachtomschrijving.

> Ben je geïnteresseerd? Hier vind je de publicatie. Je kan je offerte indienen tot 15 januari 2018 (11u).


De Oproepen van derden vind je hier.

Op deze pagina staan alle reeds afgelopen oproepen

 

Heb je zelf een interessante oproep gezien? Geef ons een seintje via info@socialeeconomie.be