Pegode Administratie

Pegode vzw streeft met een hele waaier aan projecten en diensten naar een kwaliteitsvolle vraaggestuurde ondersteuning op maat waarbij de cliënt, met een beperking, centraal staat. Pegode vzw biedt als netwerkorganisatie zowel residentiële als ambulante woon- en dagbestedingondersteuning aan in een ruime regio rond Antwerpen.

Coopkracht

Coopkracht is een informeel overlegplatform voor de mens- en milieuvriendelijke coöperatieve bedrijven in Vlaanderen.

De visie van Coopkracht is vervat in het statement: "Coöperatief leven en werken, wakker en zichtbaar maken in Vlaanderen" en vertaald in drie strategische doelstellingen:

Gom (Facilicom Services Group)

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom kan op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren.

Entiris (Heist-op-den-Berg)

Elke dag zetten we ons samen in om mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt een aangepaste beroepsactiviteit te verschaffen.
Deze uitgesproken sociale doelstelling koppelen we aan een kostenefficiënte en bedrijfseconomisch verantwoorde manier van werken.

Arop (Wilrijk)

Arop verschaft sinds 1965 zinvol en lonend werk aan personen met een handicap. Arop biedt werk aan ongeveer 300 personeelsleden, verdeeld over drie werkplaatsen: Borgerhout, Wommelgem en Wilrijk. Dit alles beslaat een totale oppervlakte van 22.225 m².

Arop is uitgerust met moderne productielijnen en machines, opgevolgd door een geautomatiseerde administratieverwerking. Arop staat ten dienst van elke onderneming die haar productie, of een gedeelte ervan, wil uitgeven.

Technicel

Technicel levert producten voor de vloerder. Als bedrijf bedienen wij "DE VAKMAN" in de Benelux en hebben we een duidelijk, omlijnd doel: levendige relaties onderhouden met onze klanten en altijd dicht in uw buurt zijn, ongeacht waar u woont. Wij doen er alles aan om uw wensen zo snel en zo volledig mogelijk te vervullen.

Pagina's