Overslaan en naar de inhoud gaan

Een versnelling hoger richting goed bestuur

Een sociale onderneming die zich wil voorbereiden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen, doet er goed aan om ook haar bestuurlijke slagkracht tegen het licht te houden. Wil je de principes van goed bestuur vertalen in je werking? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning hiertoe of zoek je een klankbord om de juiste vragen te stellen? Dan is het acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing dé kans om snel wat stappen vooruit te zetten.

21 oktober 2019 - 18:00 tot 21:00
De Winkelhaak
Lange Winkelhaakstraat 262060Antwerpen
Deelname is gratis, maar omwille van het beperkt aantal plaatsen op dit unieke event hanteren ze een no-show fee van 50 euro.

Dit event, georganiseerd i.s.m. de Koning Boudewijnstichting en de leden van Verso, volgt het voorbeeld van een infomarkt. Twaalf gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Lees ook het interview met Bénédicte De Bruycker en Hilde Helsen van ToolBox, één van de twaalf ondersteuners.

Het aantal plaatsen voor dit exclusieve event is beperkt en voorbehouden voor ondernemingen die zijn aangesloten bij een van de ledenfederaties van Verso. We geven ook voorrang aan sociale ondernemingen die al klaar staan om stappen te zetten op het vlak van bestuurlijke vernieuwing, maar nog zoeken naar de juiste ondersteuning. Het is daarbij zeker een goed idee om met twee te komen: bestuurder en directielid.

Programma

17.30
 
Onthaal met broodjes
18.00 Verwelkoming
18.15 Expertenpitch
19.00 Acceleratie-event (5 x 20 min.)
21.00 Receptie
21.30 Einde

Routebeschrijving

U bent hier