Overslaan en naar de inhoud gaan

Zitdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

12 december 2019 - 09:00 tot 17:00
Corda Campus, gebouw 4, eerste verdieping
Kempische Steenweg 3053500Hasselt
gratisDeze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je voor financieringsvragen een afspraak maken met een accountmanager bedrijfsfinanciering bij PMV en/of Gunter Plevoets van LRM en voor subsidievragen met Luc Royackers van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

De accountmanager bedrijfsfinanciering bij PMV kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Gunter Plevoets is binnen LRM onder meer verantwoordelijk voor de KlimOp-lening, doch kan jou ook in contact brengen met hun investment managers inzake aandelenparticipaties.

Luc Royackers werkt als bedrijfsadviseur subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen. Hij ori├źnteert jou ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Ben je ge├»nteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV of LRM vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Ingeborg Jacobs, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Inschrijven

Inschrijven voor event.

Routebeschrijving

U bent hier