Campagne: Ik ben een maatwerker

7 januari 2019 - Nieuwjaarsdag 2019 was een bijzondere dag voor de sociale economie in Vlaanderen. Sindsdien treden de beschutte en de sociale werkplaatsen de toekomst immers als maatwerkbedrijf tegemoet.

Elke dag zetten meer dan 25.000 werknemers in de maatwerkbedrijven hun buitengewone talenten in binnen de meest diverse activiteiten. Zo groeien zij in hun competenties, maar helpen zij ook de Vlaamse economie groeien.

Met een uitgebreide mediacampagne willen we niet alleen de start van maatwerk bekendmaken maar ook de werknemers en de maatwerkbedrijven onder de aandacht brengen bij het brede publiek. De campagne toont een gevarieerd beeld van de werknemers die binnen de sociale economie werkzaam zijn op maat van hun talenten. Hierbij lanceren we dan ook de nieuwe term: ‘maatwerkers’.

Meer info over de regelgeving maatwerk bij collectieve inschakeling.

Campagnevideo

posters

Download hier de posters!

Ik ben een maatwerker - Anda(1.11 MB)Ik ben een maatwerker - Davy(1.29 MB)Ik ben een maatwerker - Hassan(1.09 MB)Ik ben een maatwerker - Soraya(1.51 MB)

Bestel hier een papieren versie!

Bestel je graag posters voor op de werklvoer? Stuur een mail met je vraag (welke posters + aantal) naar sociale.economie@wse.vlaanderen.be

Wil je graag de campagne mee uitdragen?

Kies dan één van onderstaande banners voor je e-mailhandtekening en link deze door naar socialeeconomie.be/maatwerkcampagne.

e-mailbanner Ik ben een maatwerker

e-mailbanner Ik ben een maatwerker

e-mailbanner Ik ben een maatwerker

e-mailbanner Ik ben een maatwerker