Digibanken: schrijf je in voor het webinar en matchmaking event !

17 september 2021 - De coronacrisis maakte de digitale kloof in onze samenleving nog meer zichtbaar. Mensen in een kwetsbare positie ervaren een ongelijke toegang tot technologie en beschikken vaak over minder digitale vaardigheden. De Vlaamse overheid wil kwetsbare groepen meekrijgen in de digitaliseringsgolf door de oprichting van Digibanken.

Op 11 en 12 oktober organiseert het Departement WSE het Digibanken-webinar en matchmaking event.

Oproepen

Het Departement Werk en Sociale Economie lanceert twee oproepen om de opstart van Digibanken mogelijk te maken. De oproep ‘Voortraject’ voorziet de mogelijkheid aan kandidaat partnerschappen om – voorafgaand een effectieve opstart van de Digibank - de nodige lokale partners te zoeken. De oproep ‘Implementatietraject’ ondersteunt de effectieve opstart en uitvoering van de lokale digibankprojecten. Aanvragen kunnen ingediend worden vanaf 4 oktober 2021 t.e.m. 15 november 2021. In de oproephandleidingen lees je meer over de voorwaarden en de procedure.

Interesse om een Digibank te starten? Op 11 en 12 oktober 2021 organiseren we een webinar en matchmaking event.

Webinar

Het webinar vindt plaats op maandag 11 oktober van 10 tot 11.30 uur. Tijdens dit webinar kom je alles te weten over de Digibanken.

Inschrijven is verplicht en kan tot 3 oktober.  

Matchmaking event

Aansluitend organiseren we op 11 en 12 oktober een matchmaking event waarop je mogelijke partners kan ontmoeten.
Dit doen we via een online platform waarop je een persoonlijk profiel kan aanmaken, profielen van andere deelnemers kan bekijken en onderlinge netwerkmomenten kan inplannen.

Interesse? Maak nu al je profiel aan op het platform Conversation Starter.  

Meer info en inschrijven?

Meer info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op onze eventpagina.