Infosessie “Kwaliteits- en registratiemodel van dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie”

13 juni 2019 -Vanaf september moeten dienstverleners binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie voor bepaalde maatregelen aan een aantal kwaliteitsvoorwaarden op organisatieniveau voldoen. Het beleidsdomein Werk en Sociale Economie omvat het Departement Werk en Sociale Economie, VDAB en Syntra Vlaanderen.

Label kwaliteitsregistratie WSE

Bent u voor een maatregel al actief als dienstverlener of heeft u het recht om die dienstverlening uit te voeren? Dan heeft u 24 maanden de tijd om aan de gevraagde kwaliteitsvoorwaarden op organisatieniveau te voldoen en u te registreren.

Wilt u in tussentijd een nieuwe dienstverlening aanvragen, dus voor een nieuwe maatregel, dan moet u wel onmiddellijk een registratieaanvraag indienen.

Op onze website vindt u meer informatie, waaronder de lijst met maatregelen waarvoor deze verplichting zal gelden. Deze info vullen we de komende maanden verder aan.

U kan inschrijven voor één van onze infosessies over kwaliteitsregistratie die doorgaan te Brussel en Gent. Per dienstverlener mogen twee personen inschrijven.