Socialeeconomie.be zit in het nieuw!

26 april 2018 – Misschien zag je het intussen al: socialeeconomie.be, de website voor en over de sociale economie, is volledig vernieuwd.

Volledig, toegankelijk, visueel

De nieuwe website brengt alle informatie rond regelgeving en ondersteuning samen. In het luik 'over sociaal ondernemen' vind je onder andere alle beleidsmaatregelen waarvoor je tot voor kort op werk.be te rade moest gaan.

Met een vereenvoudigde structuur en een logische navigatie kan je nu ook snel je weg vinden in de ondersteuning. Raadpleeg zeker de ondersteuningspagina's op jouw maat. Zo krijg je in één oogopslag te zien welke ondersteuning er voor jou is en welke deadlines je best in de gaten houdt.

We willen je een beeld geven van wat leeft in de sociale economie. Neem dat gerust letterlijk: we zetten in op beeldmateriaal om de sociale economie kracht bij te zetten. We duiken nog meer het veld in en verzamelen de beste cases en nieuwsverhalen.

Daarnaast werken we volop aan een nieuwe databank van erkende sociale-economieondernemingen om de diensten en producten nog overzichtelijker in de kijker te plaatsen.

Ook voor de nieuwsbrief een nieuw jasje

Het concept van onze nieuwsbrief verandert ook. We schakelen terug naar één nieuwsbrief per maand, maar zetten sterker in op content. We blijven speuren naar groot en klein nieuws uit de sociale economie en gaan daarnaast ook actief op zoek naar verhalen die nog niet verteld zijn.

Suggesties welkom

Een website is nooit af. We blijven alert op verbetermogelijkheden. Ook als je op zoek bent naar ondersteuning voor je sociale onderneming en niet onmiddellijk je gading vindt: signaleer het ons. We bekijken graag of we met jouw vraag aan de slag kunnen.

Wil je de website verkennen?
Wees welkom!