Maak kennis met onze maatwerkers

De campagne 'Ik ben een maatwerker' is tot stand gekomen met de medewerking van maatwerkers. De campagnebeelden tonen dan ook echte maatwerkers die trots zelf vertellen over hun echte werksituatie.

Anda

Ik ben Anda, ik ben een maatwerker.

Elke dag ben ik bezig met verpakkingswerk: van thee, over gevouwen doekjes voor ziekenhuizen tot vijsjes voor doe-het-zelf-winkelketens. Ik weeg de juiste hoeveelheden af en zorg ook voor de bestickering: een precisiewerk dat ik met plezier doe.

Foto van Anda de maatwerkster.

Davy

Ik ben Davy, ik ben een maatwerker.

Ik assembleer fietsen voor grote merken. Ik plaats binnen- en buitenbanden, breng het ventiel aan, monteer het zadel en voorzie de naaf van spaken. Als wielerliefhebber is dit een job naar mijn hart.

Foto van Davy maatwerker.

Hassan

Ik ben Hassan en ik ben een maatwerker.

Ik verpak en lever broodjes bij bedrijven. Heb je ook pakweg een koffiezetmachine nodig? Ik maak je catering compleet! Ik zorg ervoor dat alles op tijd is en vooral, dat het smaakt naar meer.

Hasan maatwerker omgeven door pannen en met een brood in de hand.

Soraya

Ik ben Soraya, ik ben een maatwerker.

Ik doe de eindmontage van complexe bedradingssystemen van verdeelkasten en kabelbomen. Deze worden onder andere gebruikt in de auto-industrie, om bijvoorbeeld je elektrische spiegels te bedienen. Het lijkt misschien een kluwen, maar ik raak er de draad niet bij kwijt! 

Soraya maatwerkster omringd door elektriciteitsdraden.

TV-spots

In twee TV-spots kan je onze maatwerkers in actie zien.

The making of

Ontdek de magie achter de schermen.

Gerelateerde documenten