E-seminarie - Mens erger je niet! Cruciale bedrijfsprocessen in kaart brengen en verbeteren

Niet nagekomen afspraken, een ontoereikende voorraad uitgerekend op het moment dat er een grote bestelling binnenkomt, werkruimtes die er steevast bijliggen alsof orkaan Katrina net gepasseerd is,….   Heb je soms ook het gevoel dat er te veel misloopt in jouw coöperatie of erger je je aan steeds terugkerende fouten?  Hoog tijd om even naar jouw bedrijfsprocessen te kijken!

Tijdens deze initiatie “procesbeheer”  krijg je handvaten om processen in jouw organisatie te detecteren, visueel  in kaart te brengen en zo te verbeteren. Weg met structurele fouten en ergernissen!

Datum

tot

Adres

online

Prijs

gratis

Wat mag je verwachten?

  • Inzicht in het belang van processen en procesbeheer in jouw coöperatie
  • Een zicht op de verschillende types processen in jouw coöperatie
  • Een plan van aanpak om processen in jouw coöperatie samen met jouw medewerkers te detecteren, in kaart te brengen en te verbeteren

Praktisch

Je kan inschrijven voor de hele reeks of voor die ene sessie waarin jij meer in het bijzonder geïnteresseerd bent. Je kan je inschrijven tot 4 dagen voor de sessie doorgaat. Twee dagen vooraf sturen we je een Zoomlink door.  Deelname is gratis maar we verwachten wel dat wie ingeschreven is, de sessie volgt.