Gratis business plan door studenten bedrijfsmanagement

Een nieuw elan nodig in je bedrijf? Zelf een bedrijf opstarten met een goed idee? Studenten van het laatste jaar Bedrijfsmanagement Arteveldehogeschool werken gratis een businessplan voor je uit! Op die manier kan je nadien écht aan de slag met je sales, logo, strategie, financiën en marketing! 

De opleiding Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool organiseert ook dit jaar opnieuw aan alle afstuderende laatstejaars (uit de afstudeerrichtingen Marketing, Accountancy, fiscaliteit, Bank & Verzekeringen, Rechtspraktijk en Supply Chain Management) tijdens een intensief bootcamp  de opdracht een business plan op te stellen voor een prestarter, starter, micro-onderneming, maar ook voor ondernemingen die nood hebben aan een frisse wind en nieuwe ideeën!

Datum

tot

Adres

Ghelamco Arena

Bijkomende informatie

jaarlijks bootcamp

Prijs

gratis

Programma

Dit jaar gaat de zesde editie van start met meer dan 300 studenten in de Ghelamco Arena. De studenten worden daarbij begeleid door interne en externe experten uit het bankwezen, Agentschap Ondernemen, Xerius, Voka, UNIZO, ondernemers, marketingbureaus  enz.

Op het einde van de bootcamp verdedigt elk team zijn businessplan voor een jury van professionals, onder wie ook jij. Na afloop neem je een uitgewerkt businessplan en dito presentatie mee om verder aan de slag te gaan.